Digitalt køsystem - QueueR

QueueR
Digitalt køsystem

QR – Fremtidens kø

Du har sikkert både sett, og scannet en QR-kode. Enten det er for å låse opp en elektrisk sparkesykkel, kommet deg på flyet eller for å betale med telefonen. Nå er det også tid for å bruke teknologien for god køhåndtering.

Med vårt QueueR system scanner kunden enkelt QR-koden med telefonen sin og får sitt kø-nummer rett inn på mobilen. Uten behov for kølapper, maskiner eller skjermer. Alt fungerer sømløst på kundens telefon, og du kan styre alt fra enten din egen mobil, nettbrett eller pc/mac.

Kundens telefon er din kø-maskin

Med QueueR systemet forsvinner behovet for egen kø-maskin, med fysiske lapper etc etc. Kundens telefon er alt du behøver av hardware for å sette din kø i system.

Om du ønsker kan selvsagt den digitale køen snakke med våre fysiske kø-maskiner ved behov.

Kundens telefon er din skjerm

Etter å ha scannet QR-koden får kunden opp en kølapp med sitt nummer på telefonen. Når det er kundens tur vises også dette på telefonen.

I tillegg kan du som eier av køen legge inn din markedsføring sammen med kølappen. Slik blir den digitale kølappen en selger for deg, mens kunden venter på tur.

Kundecase – Meny Røa

Ferskvaredisken hos Meny Røa er et populært sted hvor kundene fort hoper seg opp foran godsakene. Derfor var behovet for en god køhåndtering vesentlig.

Samtidig er en butikk som Meny avhengig av at kundene bruker tiden sin i butikken til å handle mest mulig. Derfor passet Digitalt køsystem – QueueR perfekt for Meny. Kundene kan enkelt bruke sin egen telefon til å følge sin posisjon i køen selv om de ikke står å venter foran ferskvaredisken. På den måten blir kundeopplevelsen bedre ved at kunden kan gå rundt i butikken for å handle andre varer mens andre blir betjent av ferskvaredisken.

Resultatet er, god og effektiv håndtering av køen mens kundene får god tid til å handle mens de «står» i kø.

 

Statistikk (NQS)

NQS statistikkprogram inneholder data om antall kunder, tjenester, tidspunkt for kundetilstrømming, simulering av alternativ bemanning og hva det betyr for ventetiden, teksting av kølappen og lederinformasjon. En sammenligning av ukene/dagene kan gjøres direkte på skjermen i diagrammer/tabellform. 

Via menyer kan alle data om kundestrømmer analyseres. Nemo-Q har også utviklet et personalsystem, NemoPlan, som baserer seg på data fra NQS. Med NemoPlan kan man planlegge dag/uke/måned/år og utarbeide statistikker over timeantall mot oppsatte budsjetter. 

I tilegg finnes en rekke spesialprogram som:

  • Kølapp på SMS
  • NQ-avtale (forhåndsbestilling)
  • NQ-kort (pri- oritering via kort)
  • NQ Media (intrgrering til TVmonitor)
  • NQ Beskjed (SMS kommunikasjon)
  • NQ Simulator (simulering av antall kunder)
  • NQ Tale (kø og kasse nummer opplyses i tale- form)
  • NQ Berøringsskjerm (for bedre kommunikasjon)
  • NQ Web, med mer