Køsystem

Vi skiller på 3 ulike køsystemer:
• Kølapp system, enkel 
• Kølapp system, tilpasset 
• Online Booking

De 2 førstnevnte fungerer ganske likt og er omtalt på denne siden. Online Booking er en ny måte å ordne kø på, som du kan lese om her. 
Kø er i bedriftens øyemed et luksusproblem, men for kunden kan det oppleves som en tålmodighetsprøve og virke veldig stressende. Nemo-Q sine produkter er utviklet for at virksomheter som betjener kunder i et lokale skal kunne gi sine kunder/brukere bedre service og planlegge sin virksomhet bedre. 
Vi har to varianter, "enkel" og "tilpasset". Den førstnevnte kjøpes som et enkelt sett, som også kan monteres selv. Med "tilpasset" skreddersyr vi en løsning som passer deg og dine kunder best.
Ta kontakt!
Ring vår sjefs-kø-ordner
22 50 40 73

Eller send inn skjema!
Callsenter-min
Navn
Epost
Telefon
Henvendelsen gjelder
Personvernerklæring
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
Vår nettside bruker informasjonskapsler. nemoq.no bruker informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her.