Køsystem enkel

EasyQ har vi valgt å kalle vårt enkle køsystem. En riktig løsning for eksempel legekontorer som veldig enkelt og med få midler trenger struktur på sin kø.
Easy-Q er Nemo-Q sitt trådløse og meget prisgunstig køsystem. Kunden tar sin kølapp fra en dispenser med ferdigtrykte kønummer. Neste kunde kalles frem ved hjelp av en liten håndholdt fremkaller. Kønummeret blir vist på et display med store og lett leselige tall. Kan monteres og idriftsettes uten kyndig hjelp, men om ønskelig kan Nemo-Q levere.
EasyQ blir blir brukt mye av legekontorer og små spesialforretninger og banker. Hvis du har spørsmål eller ønsker tilbud, send inn skjema eller ta kontakt med Torbjørn på telefon 959 88 211.
Ta kontakt!
Ring vår sjefs-kø-ordner
22 50 40 73

Eller send inn skjema!
Callsenter-min
Navn
Epost
Telefon
Henvendelsen gjelder
Personvernerklæring
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
Vår nettside bruker informasjonskapsler. nemoq.no bruker informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her.