Om oss

​Nemo-Q AS leverer, installerer og foretar service på køsystemer i hele landet. Det startet for 30 år siden og Nemo-Q er i dag en internasjonal bedrift med 100 % fokus på køsystem og programvare relatert til køsystem.

Nemo-Q er utviklet for at virksomheter som betjener kunder i et lokale skal kunne gi sine kunder/brukere bedre service og planlegge sin virksomhet bedre.

Nemo-Q gir deg oversikt over når på dagen/uken/mnd. kundene dine kommer, hvor mange som kommer og hvor lenge de må vente før de blir ekspedert etc. Betjeningstiden kan også måles. Hvorfor ikke gjøre ventetiden til ”infotid”.

De fleste synes venting er kjedelig og stressende. Nemo-Q engasjerer kunden på en måte som gjør at ventetiden går fortere og oppleves positivt. Et informasjonssystem, personlig kontakt, brosjyrer og et hyggelig ventemiljø presenterer dine produkter eller tjenester til kunden på en interessant måte.

Nemo-Q informasjons- og statistikk program (NQS) hjelper deg til å få den optimale kundebehandling med minst mulig bruk av ressurser.

Nemo-Q International AB utvikler, produserer og markedsfører Nemo-Q køsystem. 

Nemo-Q produkter har vært representert i Norge i over 30 år og Ennte AS er i dag importør og distributør i Norge. 

Vi har eget serviceverksted, delelager og erfarne servicemedarbeidere i tilegg til salg og administrasjon.

Nemo-Q produkter har god design, kvalitet og dekker alle behov. 
Som ”biprodukt” av Nemo-Q køsystem kan man få omfattende statistikk med informasjon om hvor mange kunder som kommer, når de kommer, hvor lenge de venter, betjeningstider, kundebortfall og mye mer. Nemo-Q har stor fleksibilitet m h t tilpasning til nye behov og benytter kjente standarder m h t integrering mot våre kunders datasystem når det er ønskelig Nemo-Q er en betydelig leverandør til offentlige kontor, banker, apotek og butikker.